100% Pomerische ganzendons

Deze ganzendons is een zeldzame dons en kan enkel op aanvraag gemaakt worden. Een zeer exclusieve dons uit Pommeren (Polen). Enkel voor klanten met een zeer hoog budget en worden enkel verkocht in winkels die mikken op de exclusieve markt. Deze staan niet in de prijslijst omdat de aankoopprijs van ganzendons enorm kan verschillen wegens de zeldzaamheid. Daarmee enkel op aanvraag.

(Wij gebruiken enkel donsdekens van herkomst binnen de Europese Unie. Binnen de Europese Unie is er een wetgeving rond dierenwelzijn. Onze dieren worden 2x per jaar enkel in de ruitijd geplukt wanneer de dons volledig loshangt en het dier hier weinig last van ondervindt. Wij verkopen GEEN Chinese/Russische dons zoals veel van onze concurrenten. In deze landen is er geen wetgeving en worden ganzen tot 8x per jaar geplukt. Hier distantiëren wij ons van.)

Een Plutex kopen of reinigen?

Laat je postcode en e-mailadres achter en wij brengen je op de hoogte van verkooppunten in je buurt.

Levenslange garantie

Toegegeven, aan een kwalitatieve donsdeken zit nu eenmaal een prijskaartje. Maar de aankoop van een échte donsdeken staat garant voor een leven lang plezier ervan!

MEER INFO

 
 

30 jaar ervaring in dons

Actief op de Belgische markt sinds 1985, kunnen we ondertussen reeds rekenen op meer dan 30 jaar ervaring inzake de reiniging en de fabricage van diverse donsdekens en kussens, waarbij vooral op de bovenste segmenten van de markt wordt gemikt.

MEER INFO