Donsdekensoorten

Classic

Het meest verkocht. Gestikt in kamers (vierkanten) maar met kleine openingen zodat de dons er makkelijk in en uit kan worden gehaald voor het wassen/bijvullen/…

Classic

Variotherm of 4 seizoenen

Bestaat uit een zomer en herfst donsdeken die aan mekaar vast gemaakt kunnen worden om een winterdonsdeken te maken. Kunnen apart aangekocht worden.

zomerZomer: gestikt in dunne verticale banen met een lichte vulling.
herfstHerfst: gestikt met punten met een gemiddelde vulling zodat de dons niet verschuift.

Elke kwaliteit dons is in de verschillende donsdeken soorten te krijgen.

donsdeken

Duurzame investering

Een kwalitatieve donsdeken en hoofdkussen zorgen niet enkel voor een knusse sfeer in bed, maar staan ook garant voor een heerlijke en verkwikkende nachtrust. Een donsdeken is nu eenmaal een duurzaam product waaronder je ettelijke uren per nacht doorbrengt.

Daarom is de aanschaf van zowel een kwalitatieve donsdeken als hoofdkussen een degelijke investering in je slaapcomfort. Meer zelfs, wie eenmaal de luxe van dons heeft ervaren zal niet snel voor iets anders kiezen!

> Tips bij aankoop van een donsdeken?

Donsdeken met aangename warmte

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een donsdeken is het vasthouden van je eigen warmte onder het deken. Dons is dan ook een product dat bijzonder goed isoleert, zonder verstikkend te werken. Deze isolatie wordt veroorzaakt door de hoeveelheid -stilstaande- lucht die het dons vasthoudt. Oftewel: hoe groter de donsvlokken, hoe meer lucht er in het donsdeken zit, hoe beter de isolatie en hoe aangenamer de warmte er onderin wordt.

Eigen donsdekenproductie

Dankzij onze jarenlange ervaring heeft de wereld van donsdekens haast geen geheimen meer voor ons.
Om jou de beste kwaliteit te garanderen produceren we onze donsdekens en kussens dan ook helemaal zelf. Hierbij maken we enkel gebruik van enkel zorgvuldig uitgekozen donssoorten. Voor de fabricage ervan vertrouwen we op drie Oost-Europese donskwaliteiten van een bijzonder hoge kwaliteit: Grijze Hongaarse Ganzendons 90%, witte Poolse ganzendons 95% en witte Pilzner ganzenflaum 100%. Uitzonderlijke donssoorten die keer op keer zorgen voor unieke donsdekens van topkwaliteit.
Investeer in je slaapcomfort en kies voor een donsdeken van Plutex waar je jarenlang van kan genieten. Bovendien voegen ze een flinke dosis warmte en veel gezelligheid aan je slaapcomfort toe. Klaar voor een zalige en zorgeloze nachtrust?

Voordelen

vinkEigen
donsdekenproductie

vinkZorgvuldig uitgekozen donssoorten

vinkInvestering in je slaapcomfort

Een Plutex kopen of reinigen?

Laat je postcode en e-mailadres achter en wij brengen je op de hoogte van verkooppunten in je buurt.

Levenslange garantie op de dons

Toegegeven, aan een kwalitatieve donsdeken zit nu eenmaal een prijskaartje. Maar de aankoop van een échte donsdeken staat garant voor een leven lang plezier ervan!

MEER INFO

 
 

30 jaar ervaring in dons

Actief op de Belgische markt sinds 1985, kunnen we ondertussen reeds rekenen op meer dan 30 jaar ervaring inzake de reiniging en de fabricage van diverse donsdekens en kussens, waarbij vooral op de bovenste segmenten van de markt wordt gemikt.

MEER INFO