Onze donsdekens

Woelen, zweten of zelfs slapeloze nachten… Een goede nachtrust? Die begint bij het uitkiezen van een kwalitatieve donsdeken! Een donzige zachtheid in combinatie met een aangename warmte zorgt voor een donsdeken die bijdraagt aan een comfortabele manier van slapen.

donsdeken

Duurzame investering

Een kwalitatieve donsdeken en hoofdkussen zorgen niet enkel voor een knusse sfeer in bed, maar staan ook garant voor een heerlijke en verkwikkende nachtrust. Het is nu eenmaal een duurzaam product waaronder je ettelijke uren per nacht doorbrengt.

Daarom is de aanschaf van zowel een kwalitatieve donsdeken als hoofdkussen een degelijke investering in je slaapcomfort. Meer zelfs, wie eenmaal de luxe van dons heeft ervaren zal niet snel voor iets anders kiezen!

> Tips bij aankoop van een deken?

Donsdeken met aangename warmte

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een donsdeken is het vasthouden van je eigen warmte onder het deken. Dons is dan ook een product dat bijzonder goed isoleert, zonder verstikkend te werken. Deze isolatie wordt veroorzaakt door de hoeveelheid -stilstaande- lucht die het dons vasthoudt. Oftewel: hoe groter de donsvlokken, hoe meer lucht er in het donsdeken zit, hoe beter de isolatie en hoe aangenamer de warmte er onderin wordt.

Eigen donsdekenproductie

Dankzij onze jarenlange ervaring heeft de wereld van donsdekens haast geen geheimen meer voor ons.
Om jou de beste kwaliteit te garanderen produceren we onze dekens en kussens dan ook helemaal zelf. Hierbij maken we enkel gebruik van enkel zorgvuldig uitgekozen donssoorten. Voor de fabricage ervan vertrouwen we op drie Oost-Europese donskwaliteiten van een bijzonder hoge kwaliteit: Grijze Hongaarse Ganzendons 90%, witte Poolse ganzendons 95% en witte Pilzner ganzenflaum 100%. Uitzonderlijke donssoorten die keer op keer zorgen voor unieke donsdekens van topkwaliteit.
Investeer in je slaapcomfort en kies voor de dons van Plutex waar je jarenlang van kan genieten. Bovendien voegen ze een flinke dosis warmte en veel gezelligheid aan je slaapcomfort toe. Klaar voor een zalige en zorgeloze nachtrust?

Voordelen

vinkEigen
donsdekenproductie

vinkHoogwaardige Europese donssoorten

vinkAmbachtelijk vakmanschap

Een Plutex kopen of reinigen?

Laat je postcode en e-mailadres achter en wij brengen je op de hoogte van verkooppunten in je buurt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levenslange garantie

Toegegeven, aan een kwalitatieve donsdeken zit nu eenmaal een prijskaartje. Maar de aankoop van een échte donsdeken staat garant voor een leven lang plezier ervan!

MEER INFO

 
 

30 jaar ervaring in dons

Actief op de Belgische markt sinds 1985, kunnen we ondertussen reeds rekenen op meer dan 30 jaar ervaring inzake de reiniging en de fabricage van diverse donsdekens en kussens, waarbij vooral op de bovenste segmenten van de markt wordt gemikt.

MEER INFO