Over ons

Kiezen voor Plutex is kiezen voor een zorgeloze nachtrust,
je hele leven lang.

Levenslange garantie

Toegegeven, aan een kwalitatieve donsdeken zit nu eenmaal een prijskaartje. Maar de aankoop van een échte donsdeken staat garant voor een leven lang plezier ervan! Daarom engageren we ons voor het garanderen van een correct donspercentage, volume en herkomst van het dons. Daarbij kan je vertrouwen op een levenslange garantie op productiefouten op al onze donsdekens. Wij zorgen voor jouw comfortabele nachtrust, je hele leven lang.

 
 

30 jaar ervaring in dons

Actief op de Belgische markt sinds 1985, kunnen we ondertussen reeds rekenen op meer dan 30 jaar ervaring inzake de reiniging en de fabricage van diverse donsdekens en kussens, waarbij vooral op de bovenste segmenten van de markt wordt gemikt. Zo hebben we doorheen de jaren een stevige marktpositie opgebouwd: de merknaam Plutex is voor klanten een waar begrip geworden op het gebied van kwaliteit, leverzekerheid en leversnelheid.

We streven ernaar jou maximaal te laten genieten van hoogwaardige donsdekens en kussens. Hoe? Door middel van een efficiënte bedrijfsleiding, een correcte zakelijke ingesteldheid en door het werken met enkel eersteklas en zorgvuldig uitgekozen kwaliteitsproducten.

Een Plutex kopen of reinigen?

Laat je postcode en e-mailadres achter en wij brengen je op de hoogte van verkooppunten in je buurt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.